top of page

Vem är Evgénia BodyArt?

Uppdaterat: 14 okt. 2023

Mitt namn är Evgénia (uttalas som Prins Eugen, Waldemarsudde).

Jag är en klassisk konstnär med 5års pedagogisk utbildning som Konst & Skulptur lärare. I Sverige driver jag en konstnärlig verksamhet sedan 2005 och är etablerad inom Kroppsmålning med SM-Guld 2011 och VM-Brons, Österrike 2014.

2005, när jag började med Ansiktsmålning då fanns det bara jag och McDonalds personal som målade några streck på kinderna. Det fanns inga speciella färger eller material och det fanns inte på kartan att man kan bli anlitad för att utföra målningar.


Bara runt 2009 började folk ordna flera temafester samt vågade klä ut sig blygsamt.

Först använde jag vanliga makeup pennor sedan kom hobby färgen Snazaroo. Man fick placera sig på stora cityevenemang och erbjuda målningar till alla som vågade.

Sedan dess är det enkelt att  hitta uppdrag, material och få betalt per timme.

2011 vann jag SM-Guld i Kroppsmålning och samma år åkte för att tävla VärldsMästerskap för första gången. Där samlades konstnärer från 45 länder och jag lärde mig otroligt mycket om olika tekniker samt om bästa färger och material. I BodyArt-VM har jag tävlat i 4år, från 13e plats till Top-3 i världen. Därför fick jag smeknamnet Evgénia BodyArt ;)

Första VM Kroppsmålning 2011 Professionella färger DFX Top-3 Målning, VM 2014

Jag jobbar professionellt med Kroppsmålning, därför erbjuder bara bästa professionella ansiksmålningsfärger samt material som jag själv använder och kan rekommendera.

Ring mig gärna om du har frågor så hjälper jag dig att hitta rätt!

Varm hälsning, Evgénia "BodyArt Shop"

www.kroppsmalning.se


46 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page